OL DAG PÅ FEKJÆR 18. FEBRUAR

Vi har vært igjennom vinter OL 2022 noe vi ønsket å markere også ved Fekjær. Det ble en super dag i nydelig sol, og selv om det var noe vind så lot ikke det stoppe noen i å delta. Pasienter og personale fra begge enhetene hadde planlagt dagen godt.

Pasienter og idrettskonsulentene hadde ordnet istand OL arena og forberedt til konkurranser i aking, hopp og snøvolleyball. Pasienter og personale fra begge enheter ble inndelt i 5 ulike lag. På forhånd hadde pasienter fra begge enhetene bidratt med å bake kake, laget pinnebrød og kakao, laget medaljer og diplomer til alle.
Lunsjen ble inntatt utendørs og grilling av pølser stod på menyen.
Smilet og latteren satt løst gjennom dagen og alle var godt fornøyd med egen innsats.
På Fekjær psykiatriske senter setter vi ressursene til pasientene i sentrum og uten tvil fikk de vist fram hvor mye som bor i dem på en slik dag. De viste engasjement, tok ansvar og eierskap for gjennomføringen av dagen.

Her er noen bildeglimt

 

Aktuelt fra Fekjær

Forsiden av informasjonsbrosjyren til Landsforeningen for komplekse traume- og dissosiative lidelser

5. MARS ER DEN INTERNASJONALE DAGEN FOR DISSOSIATIVE LIDELSER

Mange unge sliter med store og alvorlige traumer. Dette kan føre til dissosiative lidelser. Lidelser som krever spesialisert psykiatrisk behandling. Lidelsene er innvalidiserende og det er krevende å fungere. Mange unge voksne som mottar psykiatrisk behandling ved Fekjær har dissosiative lidelser.

Mange unge sliter med store og alvorlige traumer. Dette kan føre til dissosiative lidelser. Lidelser som krever spesialisert [...]

Published 6 mar 2024 by Gunnar Fossholt