Fekjær psykiatriske senter invitert til statsminister Erna Solberg

Statsminister Erna Solberg

I dag 28. juni mottok Fekjær en telefon fra statsministerens kontor med følgende budskap:
Statsminister Erna Solberg ønsker å møte deg Elling og helst sammen med en innlagt pasient i morgen i Oslo. Vil det la seg gjøre at du og dere kommer til Oslo?

Statsministeren har avsatt ca 2 timer til å møte dere, da hun er meget interessert psykiatrisk behandling. Hun ønsker å høre om Fekjær generelt, om psykiatrisk behandling på et senter utenfor de store byene og om de resultater Fekjær oppnår. NRK og andre media vil være tilstede under deler av møtet.

En ung dame på ca 30 år ble forespurt om hun ønsker å bli med til Oslo for å møte statsministeren. Svaret kom spontant: « Selvsagt sier jeg ja. Jeg brenner for å slå et slag for psykiatrien generelt og for at flere får et godt behandlingstilbud.»

Det har vært kort tid fra forespørselen kom i dag , til vi skal møte selveste Erna statsminister i morgen, men vi begge brenner for å gjøre psykiatrien enda bedre. Vi begge har samme motto og visjon for Osloturen og møte med statsministeren.

Aktuelt fra Fekjær

Forsiden til ny Fekjærbok

HØYTIDELIG OG FIN BOKLANSERING AV BOKA HÅP OG DELTAGELSE. FEKJÆRS VERDIER STÅR STØTT ETTER 50 ÅR

Fredag 18.11.22 ble en stor dag i Fekjær sin historie. Statssekretær i helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen (AP) kom til Fekjær for å foreta den offisielle avduking av ny Fekjærbok. Stortingsrepresentant Marit K Strand (SP) kom i tillegg for å få mest mulig informasjon og bli kjent med Fekjær.

Fredag 18.11.22 ble en stor dag i Fekjær sin historie. Statssekretær i helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen (AP) [...]

Published 29 nov 2022 by Gunnar Fossholt
F.v: Institusjonssjef Elling Fekjær, klinikksjef Tor Anders Perlestenbakken, fylkessekretær Innlandet Ap Synnøve Brenden, Leder i Sør-Aurdal Ap Cathrine Hagen, Stortingsrepresentant Lise Selnes, Inger Lise Damslora og Magne Damslora fra lokallaget og enhetsleder Vibeke Finnøen

NYTT BESØK PÅ FEKJÆR FRA STORTINGET

I dag har Stiftelsen Fekjær hatt besøk fra Innlandet Arbeiderparti med stortingsrepresentant, partisekretær og representanter fra det lokale Sør-Aurdal Arbeiderparti.

I dag har Stiftelsen Fekjær hatt besøk fra Innlandet Arbeiderparti med stortingsrepresentant, partisekretær og representanter fra [...]

Published 25 nov 2022 by Gunnar Fossholt
Forsiden til ny Fekjærbok

NY BOK OM FEKJÆR : HÅP OG DELTAGELSE - Fekjærs verdier står støtt etter 50 år.

Styret ved Stiftelsen Fekjær besluttet å skrive ny bok om Fekjær. Nå er boka ferdig. Boka er på 175 sider. Forfatter av boka er tidligere redaktør i avisa Valdres Ivar Brynhildsen. Fotograf Tom Stenersen har tatt de fleste bildene.

Styret ved Stiftelsen Fekjær besluttet å skrive ny bok om Fekjær. Nå er boka ferdig. Boka er på 175 sider. Forfatter av boka er [...]

Published 17 nov 2022 by Gunnar Fossholt