SOMMERTREFF FOR ANSATTE VED FEKJÆR

En del av de ansatte foran Søre Lokalet

Fekjær har tradisjon for å arrangere sommertreff for ansatte i juni måned. Nylig var en del av de ansatte samlet på Søre Lokalet i det fine sommerværet.

I tillegg til god mat fikk vi her høre en av våre ansatte, Solfrid Olmhus, spille langeleik. Solfrid er en habil langeleikspiller som i tillegg til å arbeide ved Fekjær også underviser i langeleikspill ved kulturskolen i Sør-Aurdal.

Solfrid Olmhus – en flott tradisjonsformidler av langeleiken

Noen fikk overrakt en hedersbevisning – se eget oppslag.

Ikke alle ansatte kan delta ved slik sammenkomster da en del må være på jobb. Flere ansatte uttrykte glede over at vi sammen legger forholdene til rette for sosiale sammenkomster, da alle til daglig står i krevende funksjoner ved Fekjær. Vi alle har behov for å snakke om løst og fast i tillegg til å få kulturelt påfyll.

En av våre idrettskonsulenter, Christian Brenden, konsentrer seg under en konkurranse

Aktuelt fra Fekjær

Forsiden til ny Fekjærbok

HØYTIDELIG OG FIN BOKLANSERING AV BOKA HÅP OG DELTAGELSE. FEKJÆRS VERDIER STÅR STØTT ETTER 50 ÅR

Fredag 18.11.22 ble en stor dag i Fekjær sin historie. Statssekretær i helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen (AP) kom til Fekjær for å foreta den offisielle avduking av ny Fekjærbok. Stortingsrepresentant Marit K Strand (SP) kom i tillegg for å få mest mulig informasjon og bli kjent med Fekjær.

Fredag 18.11.22 ble en stor dag i Fekjær sin historie. Statssekretær i helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen (AP) [...]

Published 29 nov 2022 by Gunnar Fossholt
F.v: Institusjonssjef Elling Fekjær, klinikksjef Tor Anders Perlestenbakken, fylkessekretær Innlandet Ap Synnøve Brenden, Leder i Sør-Aurdal Ap Cathrine Hagen, Stortingsrepresentant Lise Selnes, Inger Lise Damslora og Magne Damslora fra lokallaget og enhetsleder Vibeke Finnøen

NYTT BESØK PÅ FEKJÆR FRA STORTINGET

I dag har Stiftelsen Fekjær hatt besøk fra Innlandet Arbeiderparti med stortingsrepresentant, partisekretær og representanter fra det lokale Sør-Aurdal Arbeiderparti.

I dag har Stiftelsen Fekjær hatt besøk fra Innlandet Arbeiderparti med stortingsrepresentant, partisekretær og representanter fra [...]

Published 25 nov 2022 by Gunnar Fossholt
Forsiden til ny Fekjærbok

NY BOK OM FEKJÆR : HÅP OG DELTAGELSE - Fekjærs verdier står støtt etter 50 år.

Styret ved Stiftelsen Fekjær besluttet å skrive ny bok om Fekjær. Nå er boka ferdig. Boka er på 175 sider. Forfatter av boka er tidligere redaktør i avisa Valdres Ivar Brynhildsen. Fotograf Tom Stenersen har tatt de fleste bildene.

Styret ved Stiftelsen Fekjær besluttet å skrive ny bok om Fekjær. Nå er boka ferdig. Boka er på 175 sider. Forfatter av boka er [...]

Published 17 nov 2022 by Gunnar Fossholt