HONNØR TIL FEKJÆRS BEHANDLINGSTILBUD

Kari-Anne Jønnes

Nettstedet Langsveien.no definerer seg som nettavisa om folk. Nylig tok nettstedet en prat med Stortingsrepresentant Kari-Anne Jønnes (H) i Stortingets vandrehall. I intervjuet kan vi høre en engasjert Jønnes snakke om temaet psykisk helse.

Jønnes poengterer her viktigheten av at vi alle tar vare på hverandre. Videre vektlegger hun gode behandlingsforløp for de som sliter med psykisk sykdom. I intervjuet trekkes Fekjærs målgruppe og behandlingstilbud fram som eksempel på dette.

Se Langsveien.no sin redaktør Roy Myrland intervjue Jønnes her.

Aktuelt fra Fekjær

Fra venstre institusjonssjef Elling Fekjær, ordførerkandidat Cathrine Hagen, enhetsleder Vibeke Finnøen Amundsen, fylkestingspolitiker Tom Svellet, enhetsleder Nina Haugom Grøv og fylkesordførerkandidat Thomas Breen

SENTRALE POLITIKERE FRA ARBEIDERPARTIET BESØKER FEKJÆR

Stiftelsen Fekjær setter stor pris på besøk av politikere, da psykiske lidelser er den store folkesykdommen i Norge. Nylig fikk vi besøk av fylkesordførerkandidat for Innlandet AP Thomas Breen, fylkestingspolitiker Tom Svellet og ordførerkandidat i Sør- Aurdal Cathrine Hagen.

Stiftelsen Fekjær setter stor pris på besøk av politikere, da psykiske lidelser er den store folkesykdommen i Norge. Nylig fikk [...]

Published 29 jun 2023 by Gunnar Fossholt