FEKJÆR STYRKER YTTERLIGERE BEMANNINGEN

Elling Fekjær med orientering til nyansatte august 2021

Fra august 2021 utvidet Fekjær pasientantallet ved døgnenhetene og av den grunn annonserte Fekjær flere nye stillinger. Responsen på annonsene var meget god og hele 15 nye dyktige fagfolk ble ansatt

Herav 1 psykiater, 3 psykologer, 5 sykepleiere/vernepleier, 2 sosionomer, 2 idrettskonsulenter 1 kokk og 1 sekretær.

Flere av miljøterapeutene har videreutdanninger og/eller relevante mastergrader.  Fekjær har i dag vel 60 ansatte og alle våre stillinger er besatt.

Les mer om utvidelsen her: https://www.fekjaer.no/innlegg/aktuelt/introduksjonsdager-for-nyansatte-pa-fekjaer/

 

Fekjær får heldigvis flere svangerskapspermisjoner. Hedalen, Sør-Aurdal og Norge trenger barn. Vi er derfor glade for å kunne annonsere flere nye stillinger. Fekjær er i kontinuerlig utvikling. Vi ønsker av den grunn å ytterligere styrke bemanningen. Alle de 4 stillinger vi nå annonserer er faste heltidsstillinger med gjensidig prøvetid. Fekjær har et stort, robust og godt fag- og arbeidsmiljø. Organisasjonen Fekjær vil derfor være i stand til ytterligere å utvide med flere nye fagstillinger.

Aktuelt fra Fekjær

Morgenrapporten ved Enhet 1. F.h. foran, Enhetsleder Vibeke Finnøen Amundsen. F.v., Sykepleier Anne Skinningsrud, holder rapporten.

MORGENRAPPORTER VED DØGNENHETENE

Fekjær er organisert med 2 døgnenheter med 26 plasser. Hver døgnenhet har hver sitt faste personell og hver sine ledere. Hver morgen kl 08.00 samles fagpersonell med dagvakt til rapport i hver sine lokaliteter i Evastua.

Fekjær er organisert med 2 døgnenheter med 26 plasser. Hver døgnenhet har hver sitt faste personell og hver sine ledere. Hver [...]

Published 6 mai 2022 by Gunnar Fossholt
Deltagere under seminarets første dag.

FAGSEMINAR FOR 22 ANSATTE

Fekjær har lang tradisjon på å arrangere et større årlig flerdagsseminar for sine ansatte. Seminaret arrangeres enten om bord på en av de store båtene ut fra Oslo eller i en storby. Koronasituasjonen har gjort at det er flere år siden vi har arrangert et større fagseminar.

Fekjær har lang tradisjon på å arrangere et større årlig flerdagsseminar for sine ansatte. Seminaret arrangeres enten om bord [...]

Published 4 apr 2022 by Gunnar Fossholt