FEKJÆR SINE PERSONALBOLIGER

Brunbakklitunet

Sør-Aurdal kommune og Fekjær etablerte Hedalen boligstiftelse i 1996. Sentralt i Hedalen bygde stiftelsen Brunbakklitunet med 10 boenheter. 2 av disse er eneboliger, 4 to-roms leiligheter og 4 er treroms leiligheter.

Boligene har moderne arkitektur og utformet i et tun.  Tunet ligger sørvendt med sol fra morgen til kveld og med fin utsikt mot fjellene. De fleste boligene har carport. Fekjær disponerer de fleste boligene. Her er kort avstand til forretning, skole, barnehage, bibliotek, skiløype, ballbaner etc.

Brunbakklitunet

 

Studentbolig

Fekjær har i tillegg Furuly med 4 romslige 2-romsleiligheter i eget kompleks og med carport og med kort avstand til Hedalen Boligstiftelse.

Furuly

Sentret disponerer også 4 eneboliger av god standard og som ligger sentralt i Hedalen.

Fekjær har med andre ord til fremleie personalboliger med ulik størrelse for familier og enslige.

Personalboligen Lund

Aktuelt fra Fekjær

Fra venstre institusjonssjef Elling Fekjær, ordførerkandidat Cathrine Hagen, enhetsleder Vibeke Finnøen Amundsen, fylkestingspolitiker Tom Svellet, enhetsleder Nina Haugom Grøv og fylkesordførerkandidat Thomas Breen

SENTRALE POLITIKERE FRA ARBEIDERPARTIET BESØKER FEKJÆR

Stiftelsen Fekjær setter stor pris på besøk av politikere, da psykiske lidelser er den store folkesykdommen i Norge. Nylig fikk vi besøk av fylkesordførerkandidat for Innlandet AP Thomas Breen, fylkestingspolitiker Tom Svellet og ordførerkandidat i Sør- Aurdal Cathrine Hagen.

Stiftelsen Fekjær setter stor pris på besøk av politikere, da psykiske lidelser er den store folkesykdommen i Norge. Nylig fikk [...]

Published 29 jun 2023 by Gunnar Fossholt