FEKJÆR SINE PERSONALBOLIGER

Brunbakklitunet

Sør-Aurdal kommune og Fekjær etablerte Hedalen boligstiftelse i 1996. Sentralt i Hedalen bygde stiftelsen Brunbakklitunet med 10 boenheter. 2 av disse er eneboliger, 4 to-roms leiligheter og 4 er treroms leiligheter.

Boligene har moderne arkitektur og utformet i et tun.  Tunet ligger sørvendt med sol fra morgen til kveld og med fin utsikt mot fjellene. De fleste boligene har carport. Fekjær disponerer de fleste boligene. Her er kort avstand til forretning, skole, barnehage, bibliotek, skiløype, ballbaner etc.

Brunbakklitunet

 

Studentbolig

Fekjær har i tillegg Furuly med 4 romslige 2-romsleiligheter i eget kompleks og med carport og med kort avstand til Hedalen Boligstiftelse.

Furuly

Sentret disponerer også 4 eneboliger av god standard og som ligger sentralt i Hedalen.

Fekjær har med andre ord til fremleie personalboliger med ulik størrelse for familier og enslige.

Personalboligen Lund

Aktuelt fra Fekjær

Forsiden til ny Fekjærbok

HØYTIDELIG OG FIN BOKLANSERING AV BOKA HÅP OG DELTAGELSE. FEKJÆRS VERDIER STÅR STØTT ETTER 50 ÅR

Fredag 18.11.22 ble en stor dag i Fekjær sin historie. Statssekretær i helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen (AP) kom til Fekjær for å foreta den offisielle avduking av ny Fekjærbok. Stortingsrepresentant Marit K Strand (SP) kom i tillegg for å få mest mulig informasjon og bli kjent med Fekjær.

Fredag 18.11.22 ble en stor dag i Fekjær sin historie. Statssekretær i helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen (AP) [...]

Published 29 nov 2022 by Gunnar Fossholt
F.v: Institusjonssjef Elling Fekjær, klinikksjef Tor Anders Perlestenbakken, fylkessekretær Innlandet Ap Synnøve Brenden, Leder i Sør-Aurdal Ap Cathrine Hagen, Stortingsrepresentant Lise Selnes, Inger Lise Damslora og Magne Damslora fra lokallaget og enhetsleder Vibeke Finnøen

NYTT BESØK PÅ FEKJÆR FRA STORTINGET

I dag har Stiftelsen Fekjær hatt besøk fra Innlandet Arbeiderparti med stortingsrepresentant, partisekretær og representanter fra det lokale Sør-Aurdal Arbeiderparti.

I dag har Stiftelsen Fekjær hatt besøk fra Innlandet Arbeiderparti med stortingsrepresentant, partisekretær og representanter fra [...]

Published 25 nov 2022 by Gunnar Fossholt
Forsiden til ny Fekjærbok

NY BOK OM FEKJÆR : HÅP OG DELTAGELSE - Fekjærs verdier står støtt etter 50 år.

Styret ved Stiftelsen Fekjær besluttet å skrive ny bok om Fekjær. Nå er boka ferdig. Boka er på 175 sider. Forfatter av boka er tidligere redaktør i avisa Valdres Ivar Brynhildsen. Fotograf Tom Stenersen har tatt de fleste bildene.

Styret ved Stiftelsen Fekjær besluttet å skrive ny bok om Fekjær. Nå er boka ferdig. Boka er på 175 sider. Forfatter av boka er [...]

Published 17 nov 2022 by Gunnar Fossholt